Valckenier Groep blaast 50 kaarsjes uit

dinsdag 25 april 2017 om 08u18 - Redactie

Afgelopen weekend werd met de nodige toeters en bellen de vijftigste verjaardag van garage Renault Valckenier gevierd. De talrijk aanwezige bezoekers en genodigden werden door Peggy, Guy, Koen en het volledige Valckenier-team getrakteerd op een lekker stukje verjaardagstaart en een glaasje bubbels in de showroom aan de Siesegemlaan.

Als kers op de verjaardagstaart stond het volledig vernieuwde Renault-gamma klaar, een formidabele autofamilie die zopas uitgebreid is met de nieuwe Scénic en nieuwe Grand Scénic, uitgerust met 7 plaatsen. Tevens waren er nog uitzonderlijke Saloncondities op een ganse reeks stockwagens uit het Renault gamma. Sinds 1967 heeft de Groep Valckenier, met de ware spirit van een familiebedrijf, de knowhow en passie voor de automobiel. De Groep Valckenier staat dan ook garant voor een uitstekende en persoonlijke service.

Of u nu langskomt - in een van de zes vestigingen - voor de aanschaf van een gezinswagen, de uitbreiding van uw bedrijfswagenpark, voor onderhoud en herstellingen, bij Groep Valckenier bent u aan het juiste adres. De "recht-op-doel" strategie vormt bij de Groep Valckenier het basisingrediënt in de onophoudelijke zoektocht naar professionele vooruitgang en klantvriendelijkheid. Aangevuld met de nodige flexibiliteit en een enthousiaste gedrevenheid van alle medewerkers wordt elke uitdaging een nieuwe opportuniteit wat gelijkstaat aan een win-win situatie. Bij de Groep Valckenier spelen ze elke dag een Champions League finale, enkel deze gedisciplineerde ingesteldheid zal in een familiaal bedrijf als olie bovendrijven en een waarborg vormen voor de verdere groei en continuïteit. Met al deze ingrediënten zal het Groep Valckenier zeker lukken om nog beter dan wie te scoren in de automobielsector. Peggy, Koen, Guy en hun team zijn van plan om er zeker nog eens vijftig jaar bij te doen.