Argentakantoor Van Heck in Lede garandeert een persoonlijke aanpak

donderdag 9 maart 2017 om 19u04 - Redactie

Klantgerichtheid en een persoonlijke aanpak. Daarvoor staat Argentakantoor Van Heck in Lede. “Wij denken graag met u mee en geven eerlijk advies”, zegt kantoordirecteur Guido Van Heck.

“Wederzijds vertrouwen is de beste basis voor een gezonde langetermijnrelatie tussen u en uw bank. Wij willen niet alleen adviseren, maar ook uw vertrouwenspersoon zijn”, gaat Van Heck verder. Niet alleen dat, ook de centrale ligging in Lede is een grote troef van een van de meeste uitgebreide kantoren van de regio. “Vijf jaar geleden zijn we verhuisd van de Leedse Markt naar hier. We wilden onafhankelijk zijn van de mogelijke parkeerproblemen die de werken aan de Markt met zich mee brachten. We bieden onze klanten een ruime parking voor de deur aan.”

"Maak gerust eens een afspraak. We helpen u en uw gezin graag met uw bank- en verzekeringszaken op een professionele, open en menselijke manier”, sluit Van Heck af.  Meer informatie kan u vinden op www.argenta.be of ga gerust langs op de Wichelsesteenweg 24 in Lede. “De koffie staat al klaar!”