WIN een duoticket voor 'Kopergietery en Cie Pol & Freddy - De Daltons' (vanaf 6 jaar) - GAME OVER

dinsdag 14 maart 2017 om 17u20 - Redactie
Foto: Isabel Devos & Sassafras De Bruyn

De Daltons. Eeuwige stuntelaars, bricoleurs en plantrekkers. Altijd op de vlucht. Niemand weet van waar. Niemand weet naar waar. Niemand weet waarom. Binnengebroken in een groot huis van een ander, vinden ze het kleine in zichzelf. Rust en routine lijken eindelijk hun leven binnen te sluipen.

Tot de bovenbuurvrouw hen betrapt en hen bijna letterlijk de kleren van het lijf zingt. Alles komt op losse schroeven te staan: hun vriendschap en hun idealen. Passie, popcorn en mannen met snorren vliegen door de lucht. De goudvis krijgt een depressie. En het enige bed lijkt plots wel héél erg klein...Een grappige voorstelling over de schoonheid van mislukken. over vrienden en hun (vermeende) idealen, over de kwetsbaarheid van het op de vlucht zijn.KOPERGIETERY en Cie Pol & Freddy slaan de handen in elkaar voor een geestige theatrale circuswestern voor de hele familie. Een bijna woordeloze voorstelling vol slapstick, zingen, jongleren en objectmanipulatie.

Aalst.tv schenkt drie duotickets weg voor de voorstelling van zondag 23 april om 15.00 uur in De Werf. Wat moet je doen? Mail 'Kopergietery en Cie Pol & Freddy - De Daltons' naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je volledige naam en adres!