WIN een duoticket voor 'Compagnie Cecilia - Chet' - GAME OVER

dinsdag 14 maart 2017 om 16u55 - Redactie

“Heb je zin om terug naar de grond te komen als je al gevlogen hebt?” Een trompettist valt uit het raam van zijn hotelkamer. Vier hoog. Wij zien het gebeuren. Is het een ongeluk? Is het een sprong? Wou hij vliegen? Is het gelukt?

Jazztrompettist Chet Baker, een van de grondleggers van de dromerige ‘West Coast Jazz’, had het talent én de looks. Aan zijn turbulente leven kwam echter een einde toen hij in 1988 uit het raam van zijn Amsterdamse hotel viel, naar alle waarschijnlijkheid onder invloed van heroïne. Compagnie Cecilia gaat op zoek naar een hedendaagse vertaling van Bakers melancholische lyriek. ‘West Coast Jazz’ anno 2016, met jazzstandards zoals ‘My Funny Valentine’, ‘Angel Eyes’ en ‘The Thrill Is Gone’. ‘Chet’ wordt een monoloog met veel muziek, of een concert met lange bindteksten. Kies zelf maar.

Aalst.tv schenkt drie duotickets weg voor de voorstelling van vrijdag 7 april om 20.00 uur in De Werf. Wat moet je doen? Mail 'Compagnie Cecilia - Chet' naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je volledige naam en adres!