Infodag Academie voor Podiumkunsten

vrijdag 10 maart 2017 om 17u00 - Redactie
Foto: JP Swirko

Kom je talenten ontdekken tijdens de infodag van de Academie voor Podiumkunsten. Op zondag 23 april gaan de poorten aan het Vredeplein open om je een inkijk te geven in de wondere wereld van muziek, woord en dans; de drie disciplines die je in de Academie voor Podiumkunsten kan leren.

Interesse in muziek, dan kan je luisteren naar enkele optredens en een rondgang maken waarbij je verscheidene instrumenten kan uitproberen. Heb je pianovingers of net een goede embouchure voor saxofoon? Of kan je perfect de gevoelige snaren beroeren van viool of gitaar, cello of contrabas? Je komt het allemaal te weten. Hoe zit het met het theoretische gedeelte, moet je notenleer volgen en wat houdt dat in? Onze leerkrachten aan de infostands zijn er om alle vragen te beantwoorden.
 
Zit er een ballerina in jou? Dan wil je alles weten over de lessen ballet. We tonen jou waar je je mag aan verwachten.
Altijd al gedroomd van een acteurscarrière? Dan volg je toch een workshop woord (voor kinderen of volwassenen) en vraag je de leerkrachten de oren van het hoofd.
Piepjong of een dagje ouder? Iedereen is welkom. Initiatielessen zijn er al voor vijf- of zesjarigen, maar ook volwassenen kunnen terecht in aparte klassen.
Ben je 8, 9 of 10 jaar en teken jij graag? Maak ons een tekening over jouw favoriete instrument (je mag er ook zelf een bedenken) en win een jaar gratis les. Meer info over de wedstrijd op onze website.
 
Waar kan je ons vinden?
Hoofdschool Aalst, Vrijheidstraat 65 (aan het Vredeplein)
Secretariaat Aalst 053 72 37 52  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info vind je op onze website www.apkaalst.be