view counter
view counter

Okapi: sprokkels & weetjes

aalsttv

Op 6 april – een week na de bekerfinale - speelt Okapi in het sportpaleis de competitiewedstrijd tegen de Antwerp Giants. De supportersclub Blue Armada legt verschillende bussen in. Inschrijven kan via bluearmada@okapiaalstar.be of 0494/64.60.37, de tickets zijn te koop via teleticketservice.com. Het wordt een match in echte NBA stijl met 15.500 toeschouwers en nooit geziene sfeer!

Op 1 april , de dag van de bekerfinale, kan men vanaf 10u de tickets afhalen in het Forum. Vanaf 11u30 warmen De Beaters, Kenny, Steven, De Board, Kristof, Jurgen, en Johny de okapi fans op. Om 12u wuiven de fans de spelers uit en om 12u30 start Dennis op zijn gekende wijze de inscheping van de fans op de 40 bussen. Een groot scherm in het Forum zorgt ervoor dat diegenen die alsnog geen kaart hebben bemachtigd (verwacht wordt dat zo een 3300 Aalstenaars de wedstrijd zullen volgen in Antwerpen) de wedstrijd kunnen volgen in groep, met sfeer en met pintjes. De komende weken zal u op Aalst.tv regelmatig meer informatie vinden met betrekking op de bekerfinale.

op 21 april organiseert Okapi het jaarlijkse kipfestijn. Meer informatie vindt u op de website van de club. Die dag vindt ook het Vette Hanen tornooi plaats, een basketbaltornooi waar plezier het sportieve voorafgaat. Meer Informatie leest u op de jeugdsite van Okapi.

Diva Natlaia strijkt met haar Summertour op 15 juni neer in het Okapi Forum. Kaarten zijn te koop via CC De Werf.